Tegelzetter Kortrijk

Woonachtig in de omgeving van Kortrijk en op zoek naar een tegelzetter? Dan bent u bij vindTegelzetter.be aan het juiste adres.

Tegelzetter Kortrijk
Een goede tegelzetter hoeft helemaal niet duur te zijn. Plaats gratis en vrijblijvend uw tegelklus en onze tegelzetters die zijn gevestigd in uw regio sturen u een offerte op maat. Door deze offertes te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen!

Vloer- en tegelwerken Kortrijk

Een tegelzetter staat in voor in princiepen alle vloer- en tegelwerken in woningen of pand. Zo kunnen ze muur- en vloerbekleding plaatsen in natuursteen, keramische of diverse andere materialen.

Ondervloer en afwerking

De tegel- of vloerwerken worden gezet in een mortel- of zandbed of door middel van lijm. De tegelzetter strijkt de ondervloer af om hierna de bovenvloer vakkundig te kunnen plaatsen. Ook voor het herstel aan uw dekvloer kunt u terecht bij een tegelzetter. Hierna zal de tegelzetter tegels zagen, knippen of snijden en op de dekvloer plaatsen. Daarna kan de vloer worden afgewerkt door deze te voegen.

Verder kan een tegelzetter ook wandtegels plaatsen, dit kan eventueel met decoratieve tegeltechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan granito of mozaïek.

Tegelzetter referentie Kortrijk

"Onze vloer loopt scheef en voordat we nieuwe tegels wilden laten leggen wilden we deze eerst laten egaliseren. Dit is uitstekend gelukt dankzij vindTegelzetter.be! Ondertussen ligt onze nieuwe vloer er ook al in, deze hebben we gelijk laten leggen door onze tegelzetter!" -  Dhr. Koenders, Kortrijk

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tegelzetters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tegelzetters.
Omdat u van meerdere tegelzetters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tegelzet-klus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tegelzetter. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.