Tegelzetter Roeselare

Woonachtig in de omgeving van Roeselare en op zoek naar een tegelzetter? Dan bent u bij vindTegelzetter.be aan het juiste adres.

Tegelzetter Roeselare
Een goede tegelzetter hoeft helemaal niet duur te zijn. Plaats gratis en vrijblijvend uw tegelklus en onze tegelzetters die zijn gevestigd in uw regio sturen u een offerte op maat. Door deze offertes te vergelijken kunt u aanzienlijk besparen!

Vloer- en tegelwerken Roeselare

Een tegelzetter staat in voor in princiepen alle vloer- en tegelwerken in woningen of pand. Zo kunnen ze muur- en vloerbekleding plaatsen in natuursteen, keramische of diverse andere materialen.

Ondervloer en afwerking

De tegel- of vloerwerken worden gezet in een mortel- of zandbed of door middel van lijm. De tegelzetter strijkt de ondervloer af om hierna de bovenvloer vakkundig te kunnen plaatsen. Ook voor het herstel aan uw dekvloer kunt u terecht bij een tegelzetter. Hierna zal de tegelzetter tegels zagen, knippen of snijden en op de dekvloer plaatsen. Daarna kan de vloer worden afgewerkt door deze te voegen.

Verder kan een tegelzetter ook wandtegels plaatsen, dit kan eventueel met decoratieve tegeltechnieken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan granito of mozaïek.

Tegelzetter referentie Roeselare

"Ik wilde graag mijn tegels vervangen door mozaïek te laten leggen. Tegels had ik al, ik had alleen een specialist nodig die deze kon leggen. Via deze website vond ik een specialist in het leggen van mozaïeken tegels, en dat tegen een zeer scherpe prijs!" - Mevr. Janssen, Roeselare

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tegelzetters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tegelzetters.
Omdat u van meerdere tegelzetters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tegelzet-klus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tegelzetter. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.