Tegelzetter

U bent op zoek naar een tegelzetter? Zowel voor het aanleggen van vloeren als voor het plaatsen van tegels kunt u terecht bij een tegelzetter. Een vloerder is ook een benaming voor een tegelzetter, deze doet namelijk hetzelfde.

Tegelzetter

Vloer en tegelwerken

Een tegelzetter staat in voor alle vloer- en tegelwerken in woningen en bedrijven. Zij plaatsen vloer en muurbekledingen in natuursteen of keramische materialen en doen chapewerken. Dit doen ze in een mortel- of zandbed of door middel van lijm. Ze strijken ondervloeren af om vervolgens de bovenvloer vakkundig aan te brengen, en te voegen. Ook voor het herstel aan uw dekvloer kunt u terecht bij een tegelzetter. Hierna zal de tegelzetter tegels zagen, knippen of snijden en op uw nieuwe dekvloer plaatsen.

Verder plaatst een tegelzetter ook wandtegels, dit kan eventueel met decoratieve tegeltechnieken zoals mozaïek of granito. Ook leggen ze vaak parket, laminaat of zorgen ze voor het egaliseren van de ondervloer.

Tegelzetters vergelijken

U wilt natuurlijk de beste tegelzetter tegen de meest aantrekkelijke prijs. Daarom is het aan te raden om meerdere offertes van tegelzetters uit uw regio met elkaar te vergelijken. Door te kijken naar prijs en kwaliteit kunt u eenvoudig kiezen voor de tegelzetter met de voor u beste prijs-kwaliteit verhouding.

Het vergelijken van offertes van tegelzetters is geheel gratis en vrijblijvend en bovendien ook snel en eenvoudig! Vergelijken is besparen!

Vragen

Dat mag altijd.

Onze tegelzetters bevinden zich altijd in uw regio. We sturen uw offerte-aanvraag op basis van uw postcode door naar de dichtstbijzijnde tegelzetters.
Omdat u van meerdere tegelzetters (maximaal 6) een offerte krijgt, kunt u eenvoudig vergelijken en besparen op uw tegelzet-klus!
Jazeker! U beslist natuurlijk altijd zelf of u de klus uiteindelijk laat uitvoeren door een tegelzetter. De offerte-aanvraag is geheel gratis en vrijblijvend.